Om os

RemUVe er resultatet af et innovativt samarbejde mellem de to danske virksomheder DGE og Insatech.

Projektet blev delvis finansieret af Miljøstyrelsen

Samarbejdet

Insatechs dybdegående viden inden for proceskontrol og UV-teknologi, kombineret med dets mange års erfaring som leverandør af løsninger til den danske vandbranche, har muliggjort den sammensmeltning af teknologier, der i dag udgør RemUVe. 

Mere specifikt omfatter Insatechs bidrag til løsningen projektledelse, mekanisk- og elektrisk opbygning, proceskontrol, PLC-styring, databehandling og onlinemåling.

Hertil har DGE som erfarne, faglige eksperter bidraget med rådgivning og know-how inden for hele spektret af grundvandsafværge. DGEs innovative tilgang samt indgående viden sikrer dermed kvaliteten af RemUVe-løsningen i hele processen.

Insatech har leveret instrumentering, kalibrering og tjenester til den danske industri siden 1989. Vores kunder drager fordel af mere end 30 års erfaring, som gør det muligt for os at tilbyde teknisk ekspertise inden for branche-specifikke applikationer og dokumentationskrav. Vi arbejder inden for fødevare-, farmaceutisk, energi-, marine-, vand-, spildevands-, olie- og gasindustrier og udvikler, producerer og leverer vores egne løsninger globalt til marine-, vand- og farmaceutiske virksomheder.

DGE Miljø- og Ingeniørfirma er et privatejet, landsdækkende miljørådgivningsfirma med selskaber i hele Skandinavien og Baltikum.

Virksomheden blev grundlagt i 1985 i Danmark og beskæftiger i alt 165 specialiserede medarbejdere. DGE tilbyder en bred vifte af ydelser og totalløsninger inden for Jord og Grundvand, Bygningsforurening, Virksomhedsmiljø, Råstoffer, Geoteknik og Klima